Op vrijdag 14 oktober opende DeetosSnel een prachtige accommodatie voor de korfbalsport. Dit multifunctionele gebouw is uniek in de sportwereld. Naast diverse moderne snufjes als belijning met lichtjes, huisvest dit complex ook een aantal instellingen zoals bureau Sportstimulering van de gemeente Dordrecht, een fysio-ruimte en een opvangorganisatie. Mede door deze samenwerking wordt dit complex optimaal gebruikt.

Een dag later werd er door voorzitter R. Meijer van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en door wethouder Sport Rinette Reynvaan een overeenkomst ondertekend voor het Regionaal Talenten Centrum (RTC) Korfbal regio Dordrecht.
Dordrecht investeert in de sport door uitvoering te geven aan een ambitieus plan met het sportwiel als kernbegrip. Één van de spaken in dat wiel is het ondersteunen van Dordtse sporttalenten om door te kunnen stromen naar de absolute top.

Het CDA ondersteunt dit beleid van harte. Dordt mag trots zijn op drie prachtige verenigingshallen. Naast DeetosSnel hebben ook Oranje Wit en Sporting Delta prachtige accommodaties. Niet voor niets wordt Dordrecht het korfbalcentrum van de wereld genoemd.

Categorieën: Nieuws