Op 23 november wordt er in Dubbeldam een debat georganiseerd over de rol van Christelijke politiek. CDA Dordrecht fractievoorzitter Wim van der Kruijff is één van de inleiders.

‘Christelijke politiek: bestaat dat (nog)?’ Over deze vraag wordt in Dubbeldam een avond lang gedebatteerd. Sinds de laatste verkiezingen hebben de Christelijke partijen nog maar zo’n 25 zetels in de Tweede Kamer. Daardoor lijkt de invloed van christelijke politici op het beleid van de regering minder te worden. Uit de behandeling van actuele thema’s blijkt verder dat godsdienstige motieven steeds minder ruimte krijgen. Wat moeten wij hiervan denken? Welke kant gaat het op? Welke perspectieven zien we? De avond wordt gehouden met en door drie mensen die vanuit hun positie een antwoord zullen geven op deze vragen. De inleiders zijn Frans van der Walle (bestuurder, lid D’66), Arend Noordam (theoloog, HBO manager) en Wim van der Kruijff (fractievoorzitter CDA Dordrecht). Alle aanwezigen mogen meepraten en hun positie bepalen.

Aanvang: 20.00 uur
Locatie: De Rank, Dubbelsteijnlaan West 70.

Toegang is gratis

Categorieën: DubbeldamNieuws