Afgelopen dinsdagavond bedankte de gemeenteraad burgemeester Brok op ludieke wijze voor zijn inzet rond de intocht van Sinterklaas in Dordrecht. “We hebben als raad ongelofelijk genoten van de intocht zaterdag en van de glansrol van onze burgemeester daarin”, aldus raadslid Elly van Wenum, “Brok heeft een bijzondere prestatie geleverd. Niet alleen door zijn optreden zaterdag en in de eerdere Sinterklaasjournaals, maar ook door zijn inzet om de landelijke intocht naar Dordrecht te halen. Daar wilden we hem op passende wijze voor bedanken.” Brok ontving van elke fractie een chocoladeletter, die samen zijn naam vormden. Raadslid Nelleke de Smoker schreef een gedicht bij de letters, dat door de fracties werd voorgedragen in de collegecarrousel, het wekelijkse ‘vragenuurtje’ van de gemeenteraad.

Categorieën: Nieuws