Na het afscheid van Elly van Wenum ben ik op 20 december benoemd als nieuw lid van de Dordtse gemeenteraad. Al ben ik niet helemaal nieuw, want ik heb de fractie de laatste twee jaar ondersteund als burgerraadslid .

28 jaar geleden ben ik geboren in Dordrecht. Ik ben opgegroeid in Oud-Alblas en ben na 19 jaar verhuisd naar Rotterdam, omdat ik daar studeerde. Op mijn 22e ben ik in Dordrecht komen wonen. Eerst anderhalf jaar in het centrum aan de Groenmarkt en nu woon ik met veel plezier in het Land van Valk. In de afgelopen zes jaar heb ik bij verschillende zorgorganisaties gewerkt en sinds 2008 werk ik voor Espria en Woonzorg Nederland; een zorgorganisatie en een woningcorporatie die intensief met elkaar samenwerken.

De komende jaren hoop ik nadrukkelijk mijn steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de stad en de mensen. Dordrecht heeft een prachtige binnenstad, een rijke cultuur en daarnaast tal van bijzondere voorzieningen. Daar mogen de Dordtenaren trots op zijn. En natuurlijk kan het allemaal nog veel beter en ik hoop namens het CDA bij te dragen aan het behouden en versterken van de positieve dynamiek in de stad.

De visie van het CDA op mensen en op de maatschappij waar zij deel van uitmaken past goed bij mij en volgens mij ook goed bij de stad. Omzien naar elkaar, maar ook eigen verantwoordelijkheid. Samen naar een oplossing zoeken, zonder gelijk naar de overheid te kijken. Maatschappelijke verbanden worden in deze tijd steeds belangrijker en daarmee ook de kracht van het CDA. Daar geloof ik in.

Mocht u vragen hebben of nader willen kennismaken, dan kunt u altijd contact met mij opnemen via pj.heijkoop@dordrecht.nl

Categorieën: Nieuws