Het CDA Dordrecht komt op 5 maart aanstaande weer bij elkaar voor een Algemene Ledenvergadering. Het eerste deel van 19.30 tot circa 20.00 uur betreft een aantal administratieve zaken zoals de kascontrole en een update vanuit de fractie. Hierna volgt een pauze.

Het tweede deel van de avond begint om circa 20.15 uur. Het is het bestuur gelukt om een spreker te regelen uit het Strategisch Beraad. Mustafa Amhaouch zal iets vertellen over de inhoud van het strategisch rapport, waarna er volop ruimte is om de discussie aan te gaan. Klik hier voor een samenvatting en de PDF van het rapport.

Iedereen is van harte welkom. Ook wanneer u geen lid bent, bent u van harte uitgenodigd om mee te praten.

Datum: maandag 5 maart
Aanvang: 19.30/20.00 uur
Locatie: De Buitenwacht. Bosboom-Toussaintstraat 67