De website van het CDA Dordrecht bestaat inmiddels al weer een aantal jaar. Wat ooit begon als ‘één van de websitetjes’ van een lokale afdeling, is door actief onderhoud van de fractie uitgegroeid tot de best bezochte politieke website van Dordrecht. Het is geen zeldzaamheid meer dat de unieke bezoekersteller de 1000 per maand aantikt.

Dat feit brengt ook echter nieuwe verantwoordelijkheden met zich mee. De kritische lezer waardeert de vormgeving van de site en de actualiteit, maar er ontbreekt ook het een en ander. Aan de hand van de verbeterpunten die u en wij de afgelopen maanden hebben bedacht, zal de site in de komende maanden worden geupgrade. Denk bijvoorbeeld aan:

– Een inschrijfmogelijkheid voor de nieuwsbrief

– Alerts via twitter als er een nieuw bericht is geplaatst

– Overzichtelijkere contactmogelijkheden

– De mogelijkheid om via een kort formulier een tip of opmerking op te sturen.

Heeft u nog op of aanmerkingen over de site? Mist u iets? Laat het ons dan weten via CDA@Dordrecht.nl

Categorieën: Nieuws