Het CDA wil Pieter Verhoeve van harte feliciteren met zijn voordracht tot burgemeester van de gemeente Oudewater. Als zijn voordracht leidt tot zijn benoeming verliest Dordrecht een bevlogen en enthousiast politicus, die niet alleen politiek, maar zich ook via verschillende andere maatschappelijke verbanden inzet voor de stad.
Afgelopen maanden trok CDA-raadslid Peter Heijkoop samen met Pieter op in de zoektocht naar steun voor hun gezamenlijke motie ‘Toekomst Voedselbank’. Deze motie kon uiteindelijk op een brede steun vanuit de raad rekenen.
Peter Heijkoop: “Ik heb Pieter in deze periode leren kennen als inhoudelijk enorm betrokken, maar ook politiek een snelle denker. Het was leuk om als jonge politici samen op te trekken. Ik ben ervan overtuigd dat zijn aanstaand burgemeesterschap van de gemeente Oudewater met zijn kwaliteiten een groot succes wordt. In Dordrecht zullen wij hem missen.”

Het schilderachtige Oudewater is een prachtige stad met een indrukwekkende geschiedenis. Gezien Pieters bovengemiddelde interesse en kennis van de (kerk)geschiedenis, passen Pieter en de gemeente ook in dat opzicht goed bij elkaar.

Pieter, het ga je goed!

Categorieën: Nieuws