Enkele maanden terug hebben we u al geïnformeerd dat het CDA Dordrecht een nieuwe website aan het ontwikkelen was. Ondertussen kunnen we uw informeren dat de nieuwe website een feit is. Een nieuwe uiterlijk, met de bekende kleurstelling.

De grootste reden om de website van het CDA een update te geven was de verouderde onderliggende techniek. Met de nieuwe website zijn we beter in staat om de voor u relevante berichten goed weer te geven. Een voorbeeld hiervan is de nieuwsindeling per wijk. Mocht u op zoek zijn naar nieuws uit uw wijk, dan kunt u dit eenvoudig selecteren door onder de knop Nieuws een wijk te selecteren.

In de komende maanden volgt de volgende stap, de inhoudelijke optimalisatieslag. we willen u als burger zo goed mogelijk informeren over de plannen van het CDA voor Dordrecht en de status daarvan. Wordt vervolgd dus.

Categorieën: Nieuws