Het CDA Dordrecht organiseert op maandag 11 februari in De Gravenhorst, Vijverlaan 1002 (Dubbeldam) vanaf 20.00 uur een Open Avond. De avond bestaat uit twee delen. In het eerste deel zullen CDA fractievoorzitter Wim van der Kruijff en CDA wethouder Bert van de Burgt ingaan op de onderwerpen die momenteel spelen in de Dordtse politiek. Denk aan de kabinetsbezuinigingen op de thuiszorg, de jeugdzorg en de dagopvang voor dementerenden (Parkhuis), maar ook aan lokale thema’s zoals buslijn 1, de Sportboulevard en het Babyhuis. Er is alle ruimte om uw mening te laten horen.

In het tweede deel van de avond zal Peter Oskam* spreken over zijn werk in de Tweede Kamer en in het bijzonder over zijn portefeuille, de onderwerpen veiligheid en strafrecht. Actuele thema’s die zich uitstrekken van lokale zaken, zoals het terras bij de Gravenhorst, tot brede maatschappelijke discussies over normen en waarden, geweld tegen hulpverleners en de veiligheid op straat. Ook tijdens dit deel is er alle gelegenheid om het gesprek aan te gaan.

Na afloop van de avond zijn alle sprekers en andere aanwezige Dordtse CDA’ers van harte bereid om ook individueel met u van gedachten te wisselen. Consumpties zijn voor rekening van het CDA Dordrecht.

*Peter Oskam is 52 jaar en sinds september 2012 Kamerlid voor het CDA. Voor zijn beëdiging als Tweede Kamerlid was hij vice-president bij de rechtbank van Amsterdam. Daarvoor was hij onder andere politieagent in Den Haag, officier van justitie in Rotterdam en kinderrechter in Den Haag en Arnhem.