Kleine ondernemers maken het verschil. Met hun zaak zijn zij een sociaal verbindingspunt in de wijk. Bij de bakker, de kapper of de groenteman komen we elkaar tegen, maken we een praatje of staat er altijd wel een bakje koffie klaar. Het CDA Dordrecht vindt dat belangrijk, des te meer in deze tijd waarin mensen zich terecht zorgen maken over de sociale samenhang in de buurt. Daarom komt het CDA op voor de belangen van de kleine ondernemer.

Een van deze kleine ondernemers die het verschil maakt is kapster Ria. Zij viert vandaag het 35-jarige jubileum van haar kapsalon aan de Nieuwe Hilstraat: een mijlpaal om trots op te zijn! Om 12.00 uur stapte dan ook CDA wethouder Bert van de Burgt de zaak binnen om een bloemetje te overhandigen. Wie al 35 jaar het sociale verschil in de wijk maakt, verdient het van harte om zo in het zonnetje te worden gezet.