Op vele plekken in de stad hangt de vlag in top, vaak voorzien van tas of rugzak: GESLAAGD!
Het CDA wil, mede namens CDA wethouder Bert van de Burgt van Onderwijs, alle geslaagden van harte feliciteren met hun diploma. Een knappe prestatie, waar de vlag zeker voor uit mag. Ook een felicitatie aan alle ouders, familie en vrienden, die trots mogen zijn en mee hebben geleefd. Dit jaar was het examen extra spannend door de lange onzekerheid of de uitslag door zou gaan en/of examens overgedaan moesten worden vanwege de gestolen examens in Rotterdam. Wij hopen dat alle geslaagden genieten van deze prestatie en wensen hen een mooie en goede toekomst toe.
Niet iedereen is (al) geslaagd. Wij wensen ook alle leerlingen die nog een herexamen moeten doen of die het dit jaar nog niet gelukt is het diploma te halen heel veel sterkte en succes om alsnog dat diploma te halen.
Categorieën: Nieuws