BertblauwNu de zomervakantie aanbreekt hebben Kinderboekwinkel De Giraf, het Dordrechts Museum, Huis van Gijn, de Bibliotheek A tot Z, Pictura, ToBe, Duurzaamheidscentrum Weizigt, Biesboschcentrum Dordrecht en het Nationaal Onderwijsmuseum de handen ineen geslagen om een leuke activiteit te organiseren voor de Dordtse kinderen. Van 20 juli tot en met 1 september zijn kinderen met de zwerfkaart welkom op verschillende plekken om bijvoorbeeld te speuren naar boekenhelden of spannende proefjes te doen. De Zomer Zwerf Kaart is gratis en kan vanaf 10 juli afgehaald worden bij de VVV en bij alle bovengenoemde deelnemers. Aan het eind van de zomer ontvangen kinderen met een volle kaart een gratis ijsje bij Talamini en korting op een voorstelling bij Schouwburg Kunstmin.

CDA wethouder Bert van de Burgt overhandigt op 10 juli de eerste editie van de Zomer Zwerf Kaart aan kinderen van de Dordtse kinderopvang.