Nu de zomervakantie weer is aangebroken, gaan vele kinderen op vakantie. Helaas zijn er ook steeds meer kinderen die niet op vakantie gaan. De crisis raakt families hard en ook in Dordrecht hebben veel ouders het moeilijk. Dit heeft tot gevolg dat kinderen minder makkelijk kunnen meedoen met hun klasgenootjes. Bijvoorbeeld bij activiteiten op school of op de sportclub, maar ook zoals nu, tijdens de zomervballonnenakantie. Het CDA vindt het als familiepartij belangrijk dat kinderen meedoen en gewoon kind kunnen zijn. Daarom hebben wij na overleg met diverse sociaal actieve mensen en de voedselbank besloten om op vrijdag 2 augustus een speeltuin/kinderboerderijfeest te organiseren.

Het feest wordt gehouden op het terrein van het NMC Weizigt, naast het station. We beginnen om 11 met een korte toespraak van Bert van de Burgt, waarna er tot 4 uur diverse leuke activiteiten worden georganiseerd. Voor alle kinderen (onder begeleiding van ten minste 1 volwassene)  is er eten, drinken en een presentje. Klik hier voor de uitnodiging en alle informatie. Tot 2 augustus!