dordrechtMaart volgend jaar worden er weer gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Daarom presenteert het CDA Dordrecht op  donderdag 31 oktober  de kandidatenlijst. De avond wordt gehouden in de Ontmoetingskerk in Sterrenburg.

Na de presentatie van de lijsttrekker en de lijst, zal er een tipje van de sluier worden opgelicht over de campagne, waarin de dagelijkse zorgen van gewone mensen centraal komen te staan. Campagneleider Christiaan Merkuur: ‘Sommige partijen zijn nu al alleen nog maar bezig met grote bestuurlijke dossiers als de voortgang van de Drechtsteden. Onzin, want een gemeenteraadsverkiezing gaat niet over dossiers, maar over mensen. Het Dordtse CDA heeft wel oog voor de problemen van de gewone mensen, gewone families, gezinnen, vrijwilligers. Daarom hebben we ons ingezet voor bijvoorbeeld het Babyhuis, het Parkhuis, kinderen en leerlingenvervoer. De mensen waar wij de verkiezing mee ingaan passen bij dat verhaal. Het zijn bekende mensen in de wijken, waar je je stem aan toe durft te vertrouwen.’

Vanaf 20.30 uur is de bijeenkomst open voor iedereen die zijn of haar wijk een warm hart toedraagt.