hankeAanstaande vrijdag gaan onze lijsttrekkers Bert van de Burgt en Peter Heijkoop op werkbezoek bij diverse sportclubs in Dubbeldam. Bij dit bezoek schuift ook Tweede Kamerlid Hanke Bruins Slot (foto) aan. Hanke heeft in de Kamer de portefeuille Sport.

Bert en Peter gaan eerst naar de Dubbel en IJsclub de Winterkoning. Het CDA wil dat deze wijkvoorzieningen behouden blijven. Vervolgens gaan Bert en Peter in gesprek met leden van tennisclub TCD en met vrijwilligers en leden van DVO. Peter Heijkoop: ‘sportclubs en vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk. Daar hebben we als CDA ook al vaak iets over gezegd. Daarom ga ik graag langs bij deze verenigingen om te kijken waar zij tegenaan lopen en hoe we hen in de komende jaren kunnen helpen. Het zijn immers dit soort clubs die zorgen voor de sociale samenhang in de wijken. Tijd voor minder regels en meer waardering’.