Ansichtkaart

Op 19 maart aanstaande zijn de gemeenteraadsverkiezingen. In de aanloop daar naartoe stellen we een aantal mensen aan u voor. Vanavond beginnen we met de nummer één, Bert van de Burgt. Samen met Peter Heijkoop is hij op 19 maart lijsttrekker voor het CDA Dordrecht. En hieronder stelt hij zich kort voor.

Mijn naam is Bert van de Burgt, bijna 40 jaar getrouwd met Ans. Vader van zes getrouwde kinderen en opa van 18 kleinkinderen. Al sinds 1971 woon ik in Dordrecht. Bijna 37 jaar heb ik zeven scholen (o.a. Museumstraatschool, Marnixschool, Insula College en Hans Petri Groep) mogen leiden als directeur en nu mag ik al drie jaar CDA-wethouder van Dordrecht zijn. Mijn hobby’s zijn lezen, activiteiten met de kleinkinderen en vakanties. Als christen mag ik me inzetten voor gezin, (Zuidhoven)kerk en werk. Zo wil ik van betekenis zijn voor mensen en onze (Dordtse) samenleving, waardoor mensen tot hun recht komen.