Ansichtkaart2

Even voorstellen. Op 19 maart aanstaande zijn de gemeenteraadsverkiezingen. In de aanloop daar naartoe stellen we een aantal mensen aan u voor. Na Bert van de Burgt gisteren is het vanavond tijd voor collega-lijsttrekker Peter Heijkoop.

Mijn naam is Peter Heijkoop, 30 jaar. Opgegroeid op een boerderij in een warm nest heb ik de betrokkenheid op mijn omgeving van jongs af meegekregen. Na mijn studie Gezondheidswetenschappen heb ik een aantal jaar in de ouderenzorg gewerkt. Op dit moment werk ik bij een landelijke ouderenhuisvester met de missie: ‘zorgdragen voor goede huisvesting voor kwetsbare ouderen met een smalle beurs.’ In mijn vrije tijd voetbal ik bij Oranje Wit. Eén van de vele fantastische verenigingen die onze stad rijk is. Daar zie ik elke week hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor onze stad. Zij vormen het hart van het verenigingsleven door een wedstrijd te fluiten, jeugd te begeleiden of in de kantine een drankje te schenken. Als raadslid heb ik mij de laatste jaren o.m. ingezet voor vrijwilligers, mantelzorgers, ondernemers en sportverenigingen. Verder vind ik een leefbare, schone en veilige wijk belangrijk voor onze inwoners. De komende jaren wil ik mij als raadslid voor de stad en haar inwoners blijven inzetten.

Categorieën: Nieuws