Schermafbeelding 2014-02-26 om 20.30.44

Mijn naam is Sahin Seme, 43 jaar. Ik ben getrouwd met Sumeyye en heb 3 kinderen. Ik ben zowel in Turkije als in Nederland opgegroeid. Na mijn Lerarenopleiding bij de HR&O in Rotterdam ben ik bij het Da Vinci College gaan werken als docent ICT. In mijn vrije tijd heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan. Ik was actief in verschillende Turkse organisaties en was mede oprichter van Platform Turkse Dordtenaren. Ik vind dat iedereen in zijn buurt betrokken en actief moet zijn om elkaar te leren kennen en te begrijpen. Als raadslid heb ik mij de laatste jaren vooral ingezet voor jeugd, leefbaarheid en veiligheid van de wijken en het onderhouden van contacten met mijn eigen achterban. De komende jaren wil ik mij als raadslid inzetten om meer mensen te activeren voor deze mooie stad. Want ik vind dat iedere burger op zijn eigen manier iets kan bijdragen aan zijn buurt of wijk.