KFAGgDTwBuurtbewoners van de Burgemeester Jaslaan geven aan dat de verkeerssituatie in hun straat onveilig is. De oorzaak van deze onveiligheid zit hem in het feit dat het ene deel van de straat eenrichtingsverkeer en het andere deel tweerichtingsverkeer is. CDA fractielid en Dubbeldammer Theo Oostenrijk heeft daarom een enquête rondgebracht: ‘bezorgde bewoners noemen een aantal mogelijke verbeteringen, waaronder het aanbrengen van pijlen op het wegdek, het versimpelen van de opeenhoping aan verkeersborden en het duidelijker aangeven van ’30km zone’ op beide weghelften. Als CDA horen we graag wat de straat te zeggen heeft over deze voorstellen. Daarom heb ik vrijdagochtend gelijk een enquête rondgebracht op de Burgemeester Jaslaan en aantal omliggende huizen. Op basis van de uitslag van deze enquête zal het CDA vervolgstappen nemen in de gemeenteraad.

Foto voorpagina: Dordt Centraal/Thymen Stolk