HeermaVolgende week donderdag 19 februari organiseert het CDA Dordrecht het maandelijkse politieke café van de Dordtse gemeenteraad. In een eerdere aankondiging in de Stem van Dordt werd gemeld dat Kamerlid Pieter Omtzigt zou spreken. Hij bleek echter op het laatste moment verhinderd. Gelukkig is het onze afdeling gelukt om ter vervanging het bekende Tweede Kamerlid Pieter Heerma naar Dordrecht te halen. Heerma is de zoon van Enneüs Heerma, landelijk fractievoorzitter in de jaren 90, en zet zich momenteel actief in voor mensen met een Wajonguitkering. De administratieve problemen zijn groot: veel ouders lopen tegen een muur van bureaucratie aan. Wat doet de Tweede Kamer op dit onderwerp en hoe pakken we de Wajong aan in Dordrecht? Praat ook mee en stel u vragen aan de mensen die er over gaan: Pieter Heerma in Den Haag en onze eigen Dordtse wethouder Bert van de Burgt.  Wij ontvangen u graag op:

19 februari, 20.00 uur

In:

De Grand Salon van Verzorgingstehuis Crabbehoff, Groen van Prinstererweg 38

Inloop vanaf 19.30 uur, uiteraard zijn de drankjes op onze kosten. Net als bij de bijeenkomst met Mona Keijzer kan iedereen die dit wil een vraag stellen. Tot de 19e!