Burgemeester-JaslaanEnige tijd geleden werd onze fractie aangesproken door bewoners en omwonenden van de Burgemeester Jaslaan in Dubbeldam. De bewoners maakten zich zorgen over de verkeerssituatie en gaven aan dat de weg met een paar kleine aanpassingen al aanzienlijk veiliger zou kunnen worden. Als familiepartij hecht het CDA veel waarde aan veilige wegen, in het bijzonder wegen met veel schoolgaande kinderen. Samen met de bewoners heeft onze fractie daarom vragen gesteld om deze kleine aanpassingen te bewerkstelligen. De wethouder heeft positief geantwoord: binnenkort gaat hij met de omwonenden om tafel om te kijken hoe e.e.a. veiliger kan worden gemaakt. Voor de betrokkenen bewoners en onze fractieeen tevredenstellend resultaat van een mooie samenwerking. Ook iets te melden over uw buurt? Mail dan naar CDA@Dordrecht.nl