BloemetjeAls vrijwilligerspartij staat het CDA achter de mensen die elke week weer klaar staan om bijvoorbeeld een bardienst te draaien in de kantine, de kleedkamers schoon te houden, jeugdteams te leiden of de Dubbeldamse IJsbaan open te houden. Vaak doen zij onzichtbaar hun werk, maar als CDA vinden wij hun inzet van onschatbare waarde. Deze mensen mogen in het zonnetje worden gezet voor hun nuttige werk en de positieve invloed op hun omgeving. Daarom heeft onze fractie vandaag Gerda Kok, met haar vele jaren inzet voor DVO een echt boegbeeld van deze groep topvrijwilligers, genomineerd voor de ‘Clubheldactie’ van het Algemeen Dagblad. Hiermee maakt de vereniging kans op 25.000 euro.  Fractielid Theo Oostenrijk bracht Gerda vandaag een welverdiende bos bloemen om haar nominatie te vieren. Stemmen op Gerda en andere Dordtse topvrijwilligers kan hier.