Theo Oostenrijk: ‘Dubbeldam krijgt een nieuw Damplein’. Die heldere belofte heeft het CDA gedaan en die belofte wordt nu waargemaakt.

De afgelopen tijd heb ik als betrokken Dubbeldammer deelgenomen aan de werkgroep Damplein. Deze werkgroep bestond uit winkeliers, inwoners en andere belanghebbenden die zich graag wilden inzetten voor een mooier Dubbeldam. Als partij van de samenleving is het CDA trots en tevreden met het resultaat. Er ligt nu een prachtig plan op tafel, gedragen door een brede achterban van betrokken Dubbeldammers. De verbouwing gaat spoedig van start en moet in november zijn afgerond.

Met de uitvoering van dit plan krijgt het Damplein weer een echte wijkfunctie, met een frisse, groene uitstraling. Genoeg ruimte voor terrasjes, ontspanning en winkelen. En dat alles met aandacht voor duurzaamheid en een gezond financieel plaatje. Als CDA zijn we uitermate enthousiast dat de knoop nu definitief is doorgehakt en het Damplein op de schop gaat. Niet voor niet is ons uitgangspunt dat de wijkvoorzieningen behouden moeten blijven. Onze fractie blijft zich inzetten voor de leefbaarheid in Dubbeldam.

Categorieën: Dubbeldam