VV Dubbeldam pleit al jaren voor een nieuw clubgebouw. En terecht, want het huidige pand is hard aan vervanging toe. Als verenigingspartij zet het CDA zich daarom graag in voor nieuwbouw. In het coalitie-akkoord 2014-2018 is opgenomen dat Dubbeldam inderdaad een mooie, nieuwe accommodatie krijgt. De afgelopen tijd leek een akkoord tussen de gemeente en de betrokken verenigingen op de Schenkeldijk echter ver weg. Onze fractie is dan ook tevreden dat de wethouder tijdens de laatste raadsvergadering heeft aangegeven dat de gesprekken weer in goede sfeer verlopen. Men verwacht dat de overeenstemming tussen V.V. Dubbeldam, T.T.V. Dordrecht en S.C. Movado (de Paraplu) binnenkort bekrachtigd kan worden. Aanvullend krijgt Dubbeldam ook een extra kunstgrasveld, zodat alle teams normaal kunnen trainen.

Onze fractie is tevreden dat de eindstreep eindelijk in zicht komt, maar blijft het proces kritisch volgen. De club wacht al lang en heeft met meer dan 1000 leden recht op een fatsoenlijk clubgebouw. Het CDA verwacht van de wethouder dat de vaart er nu in blijft zitten, zodat zo spoedig mogelijk kan worden begonnen met de bouw.

Categorieën: Dubbeldam