In maart 2018 doet de overheid een beroep op u om te stemmen voor een nieuwe gemeenteraad. Dat geldt uiteraard ook voor Dordrecht. Als CDA Dordrecht zijn we ondertussen volop bezig met de voorbereidingen van de gemeenteraadsverkiezingen. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van de campagne en het schrijven van het programma. En ook zijn we ondertussen begonnen met het proces om een kieslijst samen te stellen.
Als CDA Dordrecht willen we graag komen tot een mooie gevarieerde lijst met een brede vertegenwoordiging uit de Dordtse samenleving. En daarom zijn we ook op zoek naar u. Heeft u een hart voor de stad, kunt u zich vinden in de principes van het CDA en bent u van mening dat u waarde toe kunt voegen aan de kieslijst van het CDA in Dordrecht? Dan willen we u vragen om een berichtje met een korte toelichting te sturen naar kandidaten@cdadordrecht.nl, waarna wij zo snel mogelijk bij u terug zullen komen.
We zijn benieuwd!
Categorieën: NieuwsSlider