Met trots presenteert CDA Dordrecht haar verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen!

Afgelopen maanden hebben CDA’ers hard gewerkt om een geweldig programma te kunnen samenstellen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Een ambitieus programma dat samen met én voor de gehele Dordtse samenleving is geschreven; met gezinnen, mantelzorgers, vrijwilligers, ondernemers en (sport)verenigingen. Dit verkiezingsprogramma laat zien dat het CDA een brede volkspartij voor alle wijken in Dordrecht met als doel onze stad mooier en beter te maken.

Lijsttrekker Peter Heijkoop: “Veel Dordtenaren hebben zorg over de toekomst van de zorg, de veiligheid in de wijken, armoede in onze stad, de toekomst van verenigingen en werkgelegenheid. Dat zijn dan ook onze speerpunten voor de komende periode. Met dit programma hopen we samen met anderen de stad elke dag weer een beetje beter te maken voor alle Dordtenaren.”

Het gehele programma is te lezen op onze gloednieuwe website, www.cdadordrecht.nl. Komende weken zullen onze gemeenteraadskandidaten in vlogs, via facebook en onze website vertellen op welke wijze zij hun steentje gaan bijdragen aan een beter Dordrecht.

Een pdf-versie van het programma is hier te lezen.