Veel CDA’ers hebben voor Valentijnsdag tien vrijwilligersorganisaties verrast met een heerlijke taart van Bakkerij van der Sterre. De partij wil hiermee vrijwilligers in het zonnetje zetten. Mensen de zich belangeloos inzetten voor een ander. Wim van der Kruijff, nummer 2 voor het CDA in Dordrecht: ” Vrijwilligers zetten zich belangeloos in voor de ander. De een houdt het gebouw van DVO schoon, een ander zet zich in voor het Babyhuis en weer een ander steekt met mensen met een smalle beurs in een mooie outfit bij de kledingbank. Daar hebben we ontzettend veel waardering voor. Deze verenigingen vormen het hart van onze samenleving en maken Dordrecht een leukere stad om in te wonen. Het CDA Dordrecht draagt deze verenigingen en hun vrijwilligers een warm hart toe.”

De reacties bij de organisaties waren enthousiast. Wim van der Kruijff:” Je merkt dat mensen het fijn vinden om te merken dat hun werk gewaardeerd wordt.” De organisaties die een taart ontvingen waren: Het Parkhuis, het Onderwijsmuseum, Speelotheek Pip & Zo, de Kledingbank, DVO, Wijkleerbedrijf Helpende Handen, VV Wieldrecht, het Babyhuis, Expalvo Dordrecht en dierenasiel Louterbloemen.

Categorieën: Nieuws