In winkelcentrum De Bieshof trapte afgelopen zaterdag een grote groep CDA’ers, waaronder de kandidaat-raadsleden, de campagne af voor de gemeenteraadsverkiezingen. Veel mensen namen de tijd voor een praatje. Ondanks de vrieskou leverde de ochtend veel leuke en positieve gesprekken op, maar veel Dordtenaren deelden ook hun zorgen over bijvoorbeeld de zorg, de veiligheid in de wijken en de betaalbaarheid en toegankelijkheid van onderwijs.

Lijsttrekker Peter Heijkoop: “We hebben een ambitieus verkiezingsprogramma waarin veel aandacht is voor de leefbaarheid in de wijken, ondersteuning van vrijwilligers en verenigingen, goede sportvoorzieningen en zekere zorg. Als stabiele, betrouwbare en solide volkspartij en met onze lijst met 43 Dordtenaren, hopen we op veel steun van de Dordtse inwoners. Zodat we ook de komende jaren weer een bijdrage te kunnen leveren aan het bestuur van onze mooie stad.”

Het CDA Dordrecht blijft de komende weken de wijken intrekken en ook aanspreekbaar zijn in Sterrenburg, Dubbeldam en de andere wijken in Dordrecht.

Categorieën: Nieuws