Op woensdagochtend 7 maart lazen Peter Heijkoop, wethouder onderwijs en lijsttrekker voor het CDA en basisschoolleerling Rozemarijn Wamelink samen voor op de schippersschool LOVK.. Ook kregen de kinderen het beroemde prentenboek De Gruffalo cadeau.
Rozemarijn voert samen met haar moeder met veel plezier campagne voor het CDA. Met veel enthousiasme en plezier deelt ze al jaren CDA folders, ballonnen en kleurplaten uit.
Het CDA draagt de binnenvaart een warm hart toe. Deze sector heeft in de historie van Dordrecht altijd een belangrijke rol gespeeld. Nog steeds zorgt deze sector voor veel werkgelegenheid. Voor de toekomst van onze kinderen is het belangrijk dat de kinderen van schippers, net als alle andere kinderen, goed onderwijs krijgen.
Lijsttrekker Peter Heijkoop: ” Als wethouder onderwijs ben ik trots op de goede kwaliteit onderwijs die hier gegeven wordt. En ontzettend leuk om dit samen met rozemarijn te doen. Ze heeft al een duidelijke mening over het onderwijs en het is leuk om het haar te praten over het belang van leren lezen en schrijven. De juffen en meesters werken hard om de kinderen goed onderwijs te geven. “

Categorieën: Nieuws