Families zijn het fundament van onze samenleving. We zorgen voor elkaar en nemen onze verantwoordelijkheid in onze omgeving. Bijna iedereen groeit op in een gezin. Samen spelen is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen.

A.s. zaterdag 17 maart organiseert CDA Dordrecht van 13:00 tot 16:00 een familiefeest bij Lizz4Kidzz. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen gratis spelen in het indoor speelparadijs. Voor wat te drinken en wat lekkers wordt gezorgd. Voor de ouders is er een kop koffie of thee met wat erbij.

Het adres van Lizz4Kidzz is Baanhoekweg 1, 3313 LA Dordrecht.
Kijk voor meer informatie over de locatie op: http://www.lizz4kidzz.nl/

Graag ontmoeten we jullie a.s. zaterdag. Tot dan!
Heeft u vragen over onze activiteit? Neem dan contact op met Matthieu Ouwens. Hij is bereikbaar op 0653277833 of via ouwens.cda@gmail.com

Categorieën: Nieuws