Het CDA Dordrecht voert volop campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart a.s. Onderdeel daarvan was een kleurplaatwedstrijd. Bij diverse activiteiten zijn kleurplaten uitgedeeld en meer dan 80 kinderen hebben een kleurplaat ingeleverd.

CDA – raadslid Inge Mous: ” De kleurplaat van Sofie Kommeren sprong er direct uit. Ze had veel verschillende kleuren gebruikt, het was ontzettend netjes en ze had ons logo heel leuk in haar kleurplaat verwerkt!”. Sofie heeft een familiebioscoopbon gewonnen, die ze ondanks de kou van afgelopen zaterdag op de verkiezingsmarkt kwam ophalen.

Inge Mous: “De familie is het fundament van onze samenleving. Daarom wilden we een echte familieprijs geven. Het is zo belangrijk om de tijd te nemen voor elkaar. Onze stad heeft tegenwoordig echt heel veel leuks te bieden. Ook in de komende periode zet het CDA zich in voor Dordrecht als een familie-vriendelijke stad.”

Categorieën: Nieuws