Dordtpas kent een vliegende start!

In onze stad is ontzettend veel te beleven. We hebben mooie musea, twee bioscopen, Kunstmin en het Energiehuis. Het is niet voor niets dat steeds meer toeristen Dordt aan doen.

Sinds kort hebben we een Dordtpas waarop al die voorzieningen beschikbaar zijn. Zo kun je met korting naar de bioscoop of naar een voorstelling. En daar blijft het niet bij, er zijn ook allerlei voorzieningen buiten onze stad die meedoen met onze Dordtpas zoals Duinrell, het Nijntjemuseum of Blijdorp. Zo wordt het voor een gezin al snel financieel aantrekkelijk de pas aan te schaffen. Wat dat betreft is onze Dordtpas een pas die de concurrentie met de Rotterdampas aan kan!

Sinds de lancering zijn er al circa 10.000 Dordtpassen uitgegeven, dat is ongekend.

Het allermooiste aan de Dordtpas is trouwens dat mantelzorgers en mensen met een smalle beurs hem gratis krijgen. Ze krijgen zo niet alleen de kortingen op bovengenoemde voorzieningen, maar kinderen in armoede en mantelzorgers krijgen ook tegoed op de pas gestort waarmee een muziekles kan worden betaald of kleding gekocht. Want er werken vooral ook veel Dordtse ondernemers mee aan de Dordtpas. Zo is de pas interessant voor alle Dordtenaren en daar mogen we trots op zijn.

Arine van der Ham

Categorieën: Nieuws