• Zonnepanelen = kostenbesparing en duurzamer

U kent dat wel, de uitdaging om de vaste lasten van uw vereniging of stichting terug te brengen. Uw energieverbruik is een flinke kostenpost naast andere uitgaves. Energie en het evt. aanpassen van uw installaties is geen sinecure. Er zijn vele mogelijkheden en bedrijven die graag met u meedenken. Alleen hoe zorgt u er nu voor dat uw vereniging of stichting maximaal profijt heeft van het verduurzamen van uw locatie? 

CDA Dordrecht is erg enthousiast daarover en heeft hen gevraagd of zij hun kennis en ervaring willen delen met anderen. En dat willen ze!

Want het traject ging niet vanzelf. Hoe doe je dat met banken, de gemeente, mogelijke subsidies, belastingdienst, bouwbedrijven, verzekeringen, certificering? Welke risico’s zijn? Welke stappen zou je kunnen onderscheiden?

Een lokale energie-expert neemt u mee in dit soort vragen. 

—————————–

Onderstaande datum is intussen voorbij, maar als u interesse heeft kunt u nog steeds contact opnemen met frank@cdadordrecht.nl en dan regelen wij een privé-afspraak voor u !

—————————–

Op woensdagavond 22 september a.s. gaan we in op dit vraagstuk. Dit aan de hand van de casus van de DeetosSnel sporthal. Voor die hal is afgelopen jaren gezocht naar mogelijkheden voor verduurzaming. En uiteindelijk heeft dat geleid tot het plaatsen van 650 zonnepanelen.

Als u van een sportvereniging bent, of misschien van een andere Dordtse maatschappelijke instelling (kunst-cultuur? onderwijs?) die denkt aan verduurzamen, of in het bijzonder aan zonnepanelen, bent u van harte welkom!

Het fijne aan deze avond is dat u niets moet, u krijgt een vrijblijvende inkijk in de mogelijkheden, o.a. qua subsidie, en kunt alle vragen stellen die u hierover heeft.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar frank@cdadordrecht.nl

Datum             : 22 september 2021

Locatie           : Sponsorhome van de DeetosSnel-hal, Vorrincklaan 202 te Dordrecht 

Inloop             : vanaf 19:45 uur

Aanvang         : 20:00 uur

Heeft u nog vragen? Mail ook dan naar frank@cdadordrecht.nl

Hartelijke groet, CDA-fractie Dordrecht

Categorieën: Nieuws