Skip to content

Bert van de Burgt bij werkconferentie

Door Christiaan Merkuur - 21 augustus 2013 - Overig Nieuws

BertblauwSteeds meer mensen raken hun baan kwijt. Vooral onder jongeren en ouderen is de werkloosheid hoog. Daarom organiseert de stichting 50plus Drechtsteden (een samenwerking tussen Werkgevers Drechtsteden, DOV, FNV, UWV en de gemeente) op 18 september het symposium ‘Samen Sterk voor Werk’. Doel van de bijeenkomst is het bij elkaar brengen van actieve werkzoekende 50 plussers en werkgevers in de Drechtsteden die nog vacatures hebben. Tijdens de bijeenkomst zal ook het actieplan ’50plus werkt’ worden gepresenteerd.

CDA wethouder Bert van de Burgt (financiën, onderwijs & arbeidsmarkt) is aanwezig bij het symposium en zal ook deelnemen aan de paneldiscussie. Meer informatie is binnenkort te vinden op de website van de stichting.

 

 

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.