Alet Veldhuizen

Er was een uitgebreide presentatie tijdens het sprekersplein op dinsdag 28 augustus. Arie van Zanten liet zien wat er al gedaan is in Dordrecht aan energiebesparende maatregelen met de verlichting in de straten. Er wordt fors bezuinigd en toch is er een goede verlichting.

In de Nacht van de Nacht op zaterdag 27 oktober a.s. wordt er weer aandacht gevraagd voor de lichtvervuiling en energiebesparing. Er is een leuk programma in de Biesbosch van 18.30 tot 20.30 uur waar Marieke van Leeuwen en Jacques van der Neut  een voordracht en een presentatie zullen geven. De kinderen zullen het verhaal van Marieke van Leeuwen ook op de basisscholen te horen krijgen.

Als u in de stad komt zult u zien dat de lichten worden gedoofd op verschillende locaties zoals de Grote kerk, het Stadhuis , de LED-verlichting in de bomen en de Zwijndrechtse brug. Het is goed om te bemerken dat de gemeente Dordrecht duidelijk actief blijft zoeken naar spaarzame alternatieven.

Categorie├źn: Geen categorie