Als u de krant leest, de websites volgt en twitter hebt u dan ook het gevoel dat de verkiezingen alweer lijken aangebroken in Dordrecht? Er wordt al flink gezinspeeld op de verkiezingen in maart 2014.
Maar zover is het nog niet en tot dan heeft de gemeenteraad nog behoorlijk wat werk te verzetten.
Momenteel ligt de nota ‘richting kiezen’ voor en dat gaat nogal wat betekenen voor de ontwikkeling van verschillende plannen. Er moeten afwegingen gemaakt worden wat wij als gemeente belangrijk vinden om door te voeren.
Iedereen kan zien dat projecten stilliggen en dat de woningbouw voor een groot deel is gestopt. Dat heeft ook binnen onze gemeente consequenties. En juist nu zullen wij als politieke partijen keuzes moeten maken. Voor het CDA is het belangrijk om daarbij juist te kijken naar kwaliteit en financiele soliditeit. Wij willen geen gaten laten ontstaan in de stad en de uitstraling van Dordt als stad van historie en water te versterken.
Door het gezonde financiƫle beleid van de afgelopen tijd hebben we de mogelijkheid om het gespaarde geld voor de zware tijden nu verstandig in te zetten. Maar dat betekent wel dat de keuzes moeten bijdragen aan het versterken van onze stad, zodat we financieel gezond blijven.

Op 22 januari spreekt de gemeenteraad opnieuw over de grote projecten in de adviescommissie.

Categorieƫn: Geen categorie