Twee weken geleden heeft het CDA Dordrecht haar steun uitgesproken voor het Het Babyhuis. Uit de reacties bleek dat veel mensen Het Babyhuis een warm hart toedragen en de doelstellingen van Het Babyhuis ondersteunen.

Wij zijn blij dat het bestuur een brief heeft gestuurd naar de gemeenteraad. In de brief stelt het bestuur het volgende:

Wij zijn er trots op dat deze prachtige voorziening juist in onze stad Dordrecht haar deuren opent. Wij hopen dan ook uit het diepst van ons hart dat uw raad – in meerderheid – ons initiatief wil steunen. Het zou voor ons een geweldige steun in de rug betekenen bij de verdere ontwikkeling en uitbreiding van dit voor (het begin van) de levens van de meest kwetsbaren in onze samenleving zo belangrijke initiatief.

Het CDA Dordrecht trekt graag samen met andere fracties op om de brief van het bestuur te agenderen in de adviescommissie van de gemeenteraad en hopen dat ook andere fracties hun steun uitspreken voor dit bijzondere initiatief.

 

Gehele brief: Brief van het bestuur van Stichting Het Babyhuis aan de gemeenteraad van Dordrecht

 

Categorieën: Geen categorie