Gisterenavond is de gemeentelijke bijdrage aan poppodium Bibelot vastgesteld. Het CDA is blij dat de vastgestelde bijdrage de steun heeft van bijna de gehele raad. Dat geeft Bibelot het benodigde vertrouwen om de ambities te kunnen realiseren.

Het gaat om gemeenschapsgeld, daarom eist het CDA van Bibelot dat dit geld doelmatig en zorgvuldig besteed wordt. En wij verwachten van Bibelot dat zij werk maakt van het vinden van extra inkomsten, zodat er sprake is van een toekomstbestendige, solide bedrijfsvoering. Het is belangrijk dat, naast de subsidie van de gemeente,  inkomsten uit sponsorgeld en recettes voor een belangrijk deel bijdragen aan de exploitatie.
De CDA-fractie volgt de verrichtingen van Bibelot nauwlettend en wij hopen op een positieve evaluatie medio 2014.

Wij wensen Bibelot veel succes in het prachtige Energiehuis, te beginnen met de opening volgend weekend.