De CDA Talent Academie is eenuitgebreide en diepgaande opleiding voor CDA leden. De opleiding start met bijeenkomsten over het CDA-gedachtegoed, gevolgd door sessies waarin de toepassing van het gedachtegoed in de politiek centraal staat. De bijeenkomsten vormen een mengeling van hoorcolleges, interactieve werkcolleges, seminars en vaardigheidstrainingen (mediatraining, presentatietraining, debattraining en schrijfvaardigheidtraining).

Locatie en opleidingsperiode

Wegens de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 zal de CDA Talent Academie in 2013-2014 op één locatie plaatsvinden namelijk Utrecht of Deventer. Aan de hand van de woonplaatsen van de personen die zich aanmelden zal een definitieve keuze gemaakt worden voor een locatie. Er kunnen maximaal 25 deelnemers aan de opleiding deelnemen. De CDA Talent Academie start in september 2013 en eindigt in juni 2014. De reguliere bijeenkomsten vinden op woensdagavond plaats en de vaardigheidstrainingen op zaterdag.

Doelgroep

De CDA Talent Academie richt zich op CDA-leden:

1)    met politieke ambitie;

2)    die reeds een actieve rol binnen het CDA vervullen en die zich (verder) kunnen en willen ontwikkelen.

3)    die beschikken over minimaal een HBO-werk- en denkniveau, verkregen door opleiding óf (levens)ervaring.

 

Inschrijving

Je kunt je van 15 april 2013 tot en met 3 juni 2013 aanmelden door het aanmeldingsformulier op de landelijke website www.cda.nl/si in te vullen en te verzenden. Klik hier en hier voor alle informatie.

Categorieën: Geen categorie