student voor de toekomstJongeren komen soms minder positief in het nieuws, maar er zijn ook veel jongeren die zich op een positieve manier laten gelden. Een aantal van deze jongeren werd gisteren in het zonnetje gezet door wethouder Reynvaan en enkele directeuren van Dordtse maatschappelijke organisaties (o.a. Trivire, De Wielborgh, Het Spectrum en Woonbron) . Zij reikten het certificaat voor de Student van de Toekomst uit.

Deze jongeren wonen via Livable in een sociale huurwoning of kamer en dragen hun steentje bij door zich in te zetten voor anderen. Zij doen vrijwilligerswerk bij bijvoorbeeld een school of een zorginstelling. Wethouder Reynvaan prijst hun inzet en is bovendien blij dat jongeren in Dordrecht komen wonen. Zij geven met hun aanwezigheid een stimulans aan onze prachtige binnenstad.

Het CDA is trots op deze jongeren en ziet hen als lichtend voorbeeld voor anderen. Bijdragen aan de leefbaarheid van je wijk of het doen van vrijwilligerswerk is onder jongeren helaas geen vanzelfsprekendheid en dit project is een prachtige gelegenheid om dat te stimuleren.

http://youtu.be/Jve0C8rTZNE