sanderOp donderdag 6 februari 2014 vindt de vierde editie plaats van het Drechtstedendebat. Dit keer met een bijzonder tintje in verband met de gemeenteraadsverkiezingen die op woensdag 19 maart gepland staan. Diverse bekende politici hebben hun medewerking toegezegd aan dit interessante regionale politieke event. De presentatie is in handen van parlementair journalist Ferry Mingelen.

Politici die acte de pr├ęsence zullen geven op het Drechtstedendebat 2014 zijn: Wouter Koolmees (D66), Sander de Rouwe (CDA), Elbert Dijkgraaf (SGP), Henk Nijboer (PvdA), Marianne Thieme (Pvdd), Jesse Klaver (GroenLinks), Carola Schouten (ChristenUnie), Machiel de Graaf (PVV), Mark Verheijen (VVD) en Emile Roemer (SP).

In navolging van onder andere Jos Heymans en Frits Huffnagel bestaat de jury dit jaar uit: Ron Fresen (politiek commentator NOS), Joost Vullings (politiek commentator Radio 1), Dordtenaar Antoin Peeters (nieuwslezer RTL) en Mathijs Bouman (econoom RTL-Z). Het evenement wordt dit jaar officieel geopend door burgemeester Arno Brok van de gemeente Dordrecht. Ook gespreksleider bij de eerdere edities Pieter Verhoevee (burgemeester Oudewater) is wederom van de partij

De avond wordt gehouden in Postillion hotel langs de A16 in Dordrecht.

Categorie├źn: Geen categorie