babyDeze week startte het CDA Dordrecht de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. ‘De familie is ons fundament’ is het thema van deze eerste van vijf wijken.

In de media lezen we de laatste jaren steeds vaker dat kinderen hulpeloos worden achtergelaten. Daar zitten enkele verschrikkelijke voorbeelden tussen en ook recent was het weer raak. In het belang van het kind is er daarom een plek nodig waar wanhopige moeders terecht kunnen. Daarom heeft het vorig jaar opgerichte Babyhuis, dat voorziet in zo’n plek, onze volle steun. Als familiepartij kunnen wij ons helemaal vinden in het werk van het Babyhuis en de hulp van de tientallen vrijwilligers, die zich elke dag weer inzetten voor kwetsbare kinderen.

Gelukkig is het Babyhuis inmiddels open. Er is veel vraag naar een plek waar wanhopige moeders terecht kunnen voor ondersteuning. Zeker wanneer er binnen het gezin sprake is van verslaving, kan het kindje gebaat zijn bij een warme, stabiele en veilige plek, totdat het gezin de problemen onder controle heeft. Daarom staat het CDA als familiepartij pal voor het liefdevolle werk van het Babyhuis.

Bekijk hier het Babyhuisfilmpje