Schermafbeelding 2014-02-26 om 20.29.50

Ik ben Christiaan Merkuur, 25, en een geboren en getogen Dordtenaar. Na basisschool Noordhove, het Johan de Wittgymnasium en een studie aan de Universiteit Leiden, werk ik momenteel in de sector van het financieel toezicht. In 2009 ben ik lid geworden van het CDA, omdat ik meer zie in de samenleving dan in de overheid of de markt. CDA’ers zijn betrokken mensen die zich verantwoordelijk voelen voor het welzijn van straat, wijk en stad. Daar voel ik me bij thuis: naast mijn werk en politieke inzet geef ik gastlessen op het Da Vinci en ben ik actief voor Het Parkhuis. Daarnaast doe ik graag mee omdat het aantal jonge mensen in de Dordtse Raad op 2 vingers te tellen is. Jongeren komen nauwelijks aan bod. Nu elke partij de kandidatenlijsten bekend heeft gemaakt, wordt dat helaas wéér bevestigd: het CDA is de enige partij waar jongeren een kans krijgen.

Categorieën: Geen categorie