cda sportpartij IIHet CDA zet zich al jaren in voor de sportende Dordtenaren en het CDA heeft ook vaak aandacht gevraagd voor de grote waarde van sportclubs voor de stad.

Sporten is gezond, het is gezellig, mensen ontmoeten elkaar en vrijwilligers zetten zich in voor hun vereniging. Ook anderen valt op dat wij van alle partijen het beste programma voor de sportverenigingen en de Dordtse sporters hebben.
Wij luisteren naar wat er leeft bij clubs en leggen geregeld werkbezoeken af.
We hebben veel mooie verenigingen in de stad en die zijn goud waard. Tijdens de campagne spring ik met name in de bres voor Oranje Wit en VV Dubbeldam. Andere verenigingen zijn ook belangrijk voor de stad, maar deze verenigingen worden al veel te lang aan het lijntje gehouden door de gemeente. Ik wil duidelijk markeren dat deze verenigingen recht hebben op een snelle oplossing voor hun problemen, nl. een nieuwe accommodatie, een extra kunstgrasveld en een veilig parkeerterrein met voldoende ruimte.
Andere partijen ‘verwijten’ mij dat ik mij teveel inzet voor deze clubs. Ik vind dat de Dordtenaren, en zeker zij die bij deze clubs wekelijks sporten, het recht hebben om te weten waar het CDA voor staat. En ik wil andere partijen ervan overtuigen dat we deze problemen echt concreet moeten oplossen en dat zij niet in vaagheden mogen blijven hangen.
Uiteindelijk is het helpen van de sportverenigingen namelijk een politieke keuze en het is duidelijk waar het CDA staat.
.
Peter Heijkoop
.
Foto: Dank aan Dirk Zuidgeest voor het beschikbaar stellen van de foto.
Categorieën: Geen categorie