Christiaan merkuurIn maart van dit jaar heeft het CDA vragen gesteld aan het college over dierenasiel Louterbloemen. Het asiel wil graag het complex vernieuwen en heeft hiervoor concrete plannen opgesteld. Naar aanleiding van onze vragen heeft wethouder Reynvaan voortvarend contact opgenomen met het asielbestuur en zijn de eerste gesprekken inmiddels gevoerd.

Naast nieuwbouw, waarmee het dierenwelzijn aanzienlijk wordt verbeterd, probeert Louterbloemen nu en in de toekomst uiteraard ook voldoende middelen te reserveren voor de opvang van zieke dieren en allerlei algemene benodigdheden. Op de volledig vernieuwde website kunt u nu zien welke (nieuwe) dieren een behandeling nodig hebben, welke spullen er nog nodig zijn en hoeveel er nog in het noodpotje voor zieke dieren zit. Een uitnodigende mogelijkheid voor iedereen in onze stad die dieren een warm hart toedraagt om iets te doneren en een nieuwe stap in het streven van het asiel om te kunnen blijven zorgen voor dieren in nood!