OranjeWitD3Als partij van de samenleving hecht het CDA veel waarde aan verenigingen, clubs en maatschappelijke (wijk)voorzieningen. Wij vinden het belangrijk dat de vrijwilligers achter deze organisaties worden gesteund. Toch is het in deze tijden ook voor hen niet altijd even makkelijk om de centen rond te krijgen. Als extra steuntje in de rug komt het CDA daarom nu met een sponsorpot, opgebracht door onze leden, om deze vrijwilligers en organisaties te ondersteunen. Deze pot zetten we de komende jaren in voor diverse goede doelen die van belang zijn voor of bijdragen aan de Dordtse samenleving.

Jeugdsport is bij uitstek een doel dat bijdraagt aan een betere samenleving. Sinds deze week is het CDA Dordrecht daarom teamsponsor geworden van Oranje Wit D3. Dit elftal heeft op onze kosten diverse trainingsmaterialen kunnen aanschaffen om beter te kunnen sporten.

CDA fractielid Christiaan Merkuur: ‘Het CDA is de sportpartij van Dordt. Sportclubs zijn immers het sociale cement van de samenleving. Oranje Wit D3 staat symbool voor dit sociale cement: jonge mensen die samen trainen, voetballen en een vriendengroep vormen. Alleen als je als team met elkaar samenwerkt kun je kampioen worden. Een mooie boodschap die wij graag ondersteunen. Uiteraard regelen we dit seizoen nog een aantal verrassingen voor de jongens, zeker als ze kampioen worden. De eerste wedstrijd belooft in ieder geval heel wat: afgelopen zaterdag werd het seizoen geopend met een klinkende 11-1 overwinning op SVW uit Gorinchem. Wij wensen onze jongens alvast veel succes tijdens de volgende wedstrijd!’