DSC_0034Afgelopen zaterdag heeft een deel van de CDA fractie geholpen bij de buurtschoonmaakactie in Krispijn. Deze actie werd door onze afdeling georganiseerd naar aanleiding van klachten uit de wijk over de hoeveelheid rotzooi op straat.

Via het NMC Weizigt werden er grijpers en zakken geregeld, waarna onze afvaardiging zich om 1 uur verzamelde bij de Prinsemarij. Wijkbewoner en CDA raadslid Sahin Seme: ‘De opkomst uit de buurt laat zien hoe betrokken de mensen zijn bij de wijk. Het CDA ondersteunt dit soort initiatieven dan ook van harte door via onze contacten een en ander te faciliteren, bijvoorbeeld als het gaat om het regelen van opruimmaterialen. Ook elders in Dordt is dit natuurlijk mogelijk. Ik heb er in ieder geval alle vertrouwen in dat de opkomst van afgelopen zaterdag kan worden geëvenaard in andere wijken’.