babyIn het Babyhuis worden kwetsbare kinderen (tijdelijk) opgevangen, terwijl er met de ouder(s) wordt gewerkt aan het creëren van een stabiele omgeving. Na een verbouwing biedt het Babyhuis nu ook de mogelijkheid om moeders samen met hun kindje op te vangen. Als CDA steunen we deze ontwikkeling van harte. Onderstaande advertentie staat in de Dordt Centraal van 26 september.
——————————————————–
Het CDA Dordrecht feliciteert Het Babyhuis met de opening van de moeder-kind appartementen. Vanaf nu is het ook mogelijk om baby’s samen met hun moeder op te vangen in de veilige omgeving die de verzorgers en vrijwilligers bieden. In korte tijd is het Babyhuis een breed gedragen en belangrijk onderdeel geworden van de Dordtse zorg:

– Het Babyhuis biedt een uitweg en ondersteuning aan wanhopige moeders
– Alle belangrijke zorginstellingen werken samen met het Babyhuis
– De professionele pleegouders worden gesteund door meer dan 40 vrijwilligers

Als Familiepartij ondersteunt het CDA Dordrecht deze ontwikkeling van harte in de gemeenteraad.

Categorieën: Geen categorie