PSverkiezingDit weekend is het CDA startschot gelost voor de Provinciale Statenverkiezingen op 18 maart. Aangezien de Eerste Kamer wordt gekozen op basis van deze verkiezingsuitslag, zijn de PS verkiezingen van groot belang voor de koers van het land. Ruim 80 kandidaten, gesteund door honderden vrijwilligers, zullen daarom de komende weken voor het CDA campagne voeren. Lijsttrekker Adri Blom uit het Westland: ‘Als grootste partij tijdens de Europese verkiezingen en recent nog de fantastische uitslagen tijdens gemeentelijke herindelingsverkiezingen, heb ik er alle vertrouwen dat het CDA op 18 maart een prima uitslag gaat boeken. Ik heb er zin in om met deze lijst en het door de mensen op de werkvloer samengestelde verkiezingsprogramma de straat op te gaan onder de slogan ‘Het CDA staat achter u’. Het verkiezingsprogramma is hier te lezen.