dordtcentraalDordt Centraal advertentie 20 maart:

Bedankt kiezers, bedankt Gerda!
Afgelopen woensdag behaalde het CDA winst in Dordt, Zuid-Holland en de rest van Nederland. Het ziet er naar uit dat er 2 CDA’ers uit deze regio zijn gekozen in de nieuwe provinciale fractie. Goed voor onze stad! Grote dank dan ook aan iedereen die CDA heeft gestemd.

Om een heel andere reden willen we als CDA Dordrecht graag nog iemand bedanken: Gerda Kok van DVO. Gerda is één van de drijvende krachten achter DVO en zet zich al jaren vrijwillig in voor de club. Als vrijwilligerspartij staat het CDA achter de mensen op wie de Dordtse verenigingen draaien. Daarom heeft onze fractie Gerda genomineerd voor de ‘clubheld verkiezing’ van het Algemeen Dagblad. Wij wensen alle Dordtse verenigingen veel succes bij de AD verkiezing én, niet te vergeten, de mooie clubspaaractie van Plus ’t Lam!

Categorieën: Geen categorie